Редактор: снимка: Габриела РуменоваСпециалистът по връзки с обществеността Габриела Руменова е

...
Редактор: снимка: Габриела РуменоваСпециалистът по връзки с обществеността Габриела Руменова е
Коментари Харесай

PR на КЗП с признание пред медиите: Съкратиха ме, защото открих нередности и поисках проверка от Министерски съвет

Редактор: 

фотография: Габриела Руменова

Специалистът по връзки с обществеността Габриела Руменова е съкратена от Комисията зда отбрана на потребителите (КЗП), откакто е разкрила нередности в работата на държавния орган и е поискала инспекция от Главния инспекторат на Министерски съвет. Това описа самата тя в писмо до медиите.

Русенова описа, че преди време е била преместена на работа от КЗП в друга държавна администрация. След това тя се връща в комисията, само че ѝ оповестяват, че към този момент нямат потребност от нея като PR и по тази причина я пращат в деловодството. Два месеца по-късно тя е съкратена.

„ Това стана, тъй като в деловодството открих редица нередности – забавени преписки по тъжби от консуматори, опазване на номера за документи и прочие и се наложи след това за тях да алармирам Главния инспекторат на Министерския съвет “, написа до медиите Габриела Руменова.

„ Подготвих и адресирам това прессъобщение, защото смятам, че въпросът има освен юридически, само че и честен аспект и следва обществото да е наясно какво се случва в една държавна администрация, призвана да пази обществения интерес, вместо да уволнява свои потвърдени специалисти, които желаят да работят в интерес на жителите и на страната “, прибавя тя в своето писмо до медиите.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР